Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Έφοδος του ΣΔΟΕ στο MERCEDES .

Disco light - disco ballImage by marfis75 via Flickr
Έφοδος του ΣΔΟΕ σε γνωστό club την Τρίτη το βράδι είχε σαν αποτέλεσμα να βεβαιωθούν δεκάδες παραβάσεις και να απειλείται ακόμη και με κλείσιμο. 

Η έφοδος σύμφωνα με πληροφορίες, που δεν έγινε δυνατόν να επιβεβαιωθούν αφού καμιά πλευρά δεν μιλάει, έγινε από "μυστικούς πράκτορες"  της υπηρεσίας δίωξης οικονομικού εγκλήματος στο MERCEDES .


Τρία ζευγάρια που παρίσταναν τους πελάτες μπήκαν στο club, κάθισαν σε τρία διαφορετικά bar  και παράγγειλαν ποτά για τα οποία πλήρωσαν και πήραν απόδειξη. Το ίδιο επανέλαβαν  και άλλη μία φορά και πάλι πλήρωσαν. 

Οι μπάρμεν στη συνέχεια κέρασαν  ποτά και κάποια στιγμή που η ώρα είχε προχωρήσει  και κερνούσαν όλους τους πελάτες. οι άνδρες και γυναίκες του ΣΔΟΕ έκαναν έφοδο στους "μαρκαδόρους" -στους ανθρώπους που σημειώνουν τα ποτά σε κάθε μπάρ -κατέσχεσαν τις σημειώσεις τους και προχώρησαν στην επιβολή προστίμων που αναμένεται να είναι μεγάλα.


Οι υπεύθυνοι του καταστήματος είπαν ότι κάθε Τρίτη , το προσωπικό καλεί φίλους και καλούς πελάτες για να τους κεράσουν και αυτό είναι καθιερωμένο.


Οι άνθρωποι του ΣΔΟΕ -που μπήκαν παριστάνοντας τα ζευγαράκια -δεν πείσθηκαν και προχώρησαν στην βεβαίωση των παραβάσεων και οι ποινές θα είναι εξαιρετικά σκληρές, όπως άφησαν να εννοηθούν.


Παράλληλα αγρια μπλεξίματα με την εφορία θα έχουν όσοι μετέφεραν στο εξωτερικό τις καταθέσεις τους, νομίζοντας ότι εκεί θα βρουν ασφάλεια από τον κίνδυνο χρεοκοπίας της χώρας: σύμφωνα με πληροφορίες, σύντομα αρχίζουν πολύπλευροι έλεγχοι, που θα φέρουν σε ιδιαίτερα δυσχερή θέση όσους δεν αξιοποιήσουν το «παράθυρο» που δίνει η διάταξη του τελευταίου φορολογικού νομοσχεδίου για τον επαναπατρισμό κεφαλαίων.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: