Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Τα μπανάκια του Mr. «Ράδιο Αρβύλα»!

Μετά το τέλος του «Ράδιο Αρβύλα» ο Αντώνης Κανάκης μάζεψε τα μπογαλάκια του και την έκανε για… άλλες παραλίες. Συγκεκριμένα έχει γίνει… μόνιμος κάτοικος Χαλκιδικής, όπου κάθε μέρα απολαμβάνει τα μπάνια του στην παραλία Χανιώτη στην Κασσανδρά.

Πού τον χάνεις, πού τον βρίσκεις, ο Αντωνάκης φοράει το μαγιουδάκι, του, βγάζει φάτσα φόρα το γυμνασμένο του κορμί, κάνει τις βουτιές του και όταν δεν παίζει ρακέτες με τους φίλους του χαλαρώνει στις ξαπλώστρες, ακούγοντας μουσικούλα.

Την περασμένη Κυριακή, ο φωτογραφικός φακός τον εντόπισε στην αγαπημένη του παραλία να παίζει ρακέτερες, παρεούλα με μια μελαχρινή ύπαρξη, που πολύ έμοιαζε με τη συνεργάτιδά του, τη Χριστίνα, με την οποία τον θέλουν ζευγάρι.

Μάλιστα έκανε και διάφορα παιχνιδάκια στο νερό με τους φίλους του και όταν πια… απόκαμε χαλάρωσε στην ξαπλώστρα, απολαμβάνοντας τον ήλιο.

Την προηγούμενη μέρα ο Αντώνης Κανάκης και η υπόλοιπη παρέα του «Ράδιο Αρβύλα» συμμετείχαν στο τουρνουά μπάσκετ «3 on 3» που διοργάνωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητών Καλαθοσφαίρισης στη Θεσσαλονίκη.

Κανάκης, Κιούσης, Σερβετάς βρέθηκαν αντιμέτωποι με τους Παπαδόπουλο, Μπουρούση και Σχορτσιανίτη, σε έναν αγώνα με πολλά γέλια!!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙ ΦΩΤΟ, ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: