Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

Θύμα "ποντικών" η sexy Νταϊάνα

Την ώρα που εκείνη έβγαζε όλο το sex appeal της στον φακό, «ποντικοί» τρύπωσαν στο βανάκι με τα προσωπικά της αντικείμενα -και όχι μόνο- και έφεραν το χάος. Σοκ για την Νταϊάνα Ιγροπούλου, τον γνωστό στιλίστα Χάρη Γκοτζαμανίδη και συνεργάτες τους. Το όμορφο μοντέλο (που έχει στεφθεί και Miss Young Queen International) μαζί με τον Χάρη, την Πέμπτη, βρέθηκαν στα Λεγραινά προκειμένου η sexy ξανθιά να κάνει shooting για εξώφυλλο γνωστού περιοδικού.

Οι δυο τους και ορισμένοι από το επιτελείο της φωτογράφησης μετακινήθηκαν με ένα βανάκι. Πήραν λοιπόν τον εξοπλισμό, κατέβηκαν στην παραλία και άρχισε το γύρισμα. Οταν όμως επέστρεψαν, τα πάντα ήταν άνω-κάτω. «Ημασταν τέσσερις ώρες στην παραλία και όταν επιστρέψαμε στο βαν είδαμε το χάος μπροστά στα μάτια μας... Σπασμένα τζάμια και τα προσωπικά μας αντικείμενα άφαντα» μας λέει η Νταϊάνα Ιγροπούλου.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: