Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Εξιτήριο πήραν 13 από τους τραυματίες του δυστυχήματος στην Ημαθία

Εξιτήριο πήραν από το Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας 13 από τους 20 τραυματίες που διακομίστηκαν σε αυτό, μετά τη σύγκρουση φορτηγού με τουριστικό λεωφορείο, στην παλαιά εθνική οδό Βέροιας - Θεσσαλονίκης, που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο τριών ανθρώπων. 

Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου, Νίκο Χατζηδημητρίου, από τους τραυματίες που εξακολουθούν να νοσηλεύονται ο ένας παρουσίασε πνευμοθώρακα που αντιμετωπίζεται συντηρητικά και οι υπόλοιποι έξι έχουν μικροκατάγματα.

Εν τω μεταξύ, καλά στην υγεία τους είναι τα οκτώ παιδιά που είχαν μεταφερθεί προληπτικά στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου, Κώστα Τσιτουρίδη, τα περισσότερα παιδιά αναμένεται να πάρουν εξιτήριο αύριο, ενώ ένα ή δύο είναι πιθανό να παραμείνουν στο νοσοκομείο έως τη Δευτέρα. Στα παιδιά παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: