Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Εξαρθρώθηκε σπείρα ληστών

Στη σύλληψη 47 αλλοδαπών, υπηκόων Αλγερίας, οι οποίοι κατηγορούνται για εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένες κλοπές, ληστείες κατά συρροή και κατά συναυτουργία, πλαστογραφία και παράβαση των νόμων περί αλλοδαπών, περί όπλων και περί ναρκωτικών, προχώρησε η αστυνομία.

Οι συλληφθέντες είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα που διέπραττε στο κέντρο της Αθήνας ληστείες και κλοπές σε βάρος πεζών ατόμων, από τα οποία αφαιρούσαν τσάντες, πορτοφόλια και χρυσές αλυσίδες, καθώς και κλοπές και διαρρήξεις Ι.Χ. αυτοκινήτων.

Από την μέχρι τώρα έρευνα εξιχνιάστηκαν 37 ληστείες σε βάρος πεζών ατόμων και 121 διαρρήξεις αυτοκινήτων.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε σε τέσσερα διαμερίσματα σε πολυκατοικία της οδού Σαχτούρη, που χρησιμοποιούνταν ως κρύπτη των κλοπιμαίων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος από κοσμήματα, τσάντες, ρολόγια χειρός, γυαλιά ηλίου, πορτοφόλια, φωτογραφικές μηχανές, διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά τηλέφωνα, διαβατήρια, δελτία ταυτοτήτων, πιστωτικές κάρτες και διαρρηκτικά εργαλεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: