Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Μία Φάροου εναντίον Ναόμι Κάμπελ για το «ματωμένο διαμάντι»

Μία Φάροου, εναντίον Ναόμι Κάμπελ. Αντικείμενο της αντιπαράθεσης των δυο κυριών, ένα «ματωμένο διαμάντι» που θα τις οδηγήσει ενώπιον του Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Με κατήγορο την ντίβα του Χόλυγουντ Μία Φάροου, και κατηγορούμενη την ντίβα του μόντελινγκ Ναόμι Κάμπελ, τα πράγματα αναμένονται δύσκολα για τον δικαστή που θα «τολμήσει» να μπει ανάμεσα τους.

Το μήλον της έριδος δεν είναι άλλο από ένα«ματωμένο διαμάντι» (έτσι λέγονται τα διαμάντια που εξορύσσονται σε εμπόλεμη ζώνη και πληρώνουν την αγορά όπλων για αντάρτες που ανατρέπουν καθεστώτα στην Αφρική). Η Μία Φάροου, κατηγορεί ότι το «ματωμένο διαμάντι που έχει τώρα στη συλλογή της η Ναόμι, αποτελεί δώρο του πρώην προέδρου της Λιβερίας Τσάρλς Τέιλορ,ενός ανθρώπου που θεωρείται εγκέφαλος του «πολέμου των διαμαντιών» και δικάζεται στη Χάγη για εγκλήματα πολέμου, φόνους, βιασμούς και στρατολόγηση ανηλίκων.  ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: