Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Τι θα διαβάσετε στις κυπριακές εφημερίδες

Λευκωσία: Τα όσα διαδραματίστηκαν κατά τη χτεσινή συνεδρία του Εκτελεστικού Γραφείου του ΔΗΚΟ και οι αποφάσεις που λήφθηκαν, η στάση που θα τηρήσουν τα κόμματα κατά την επερχόμενη συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου σε σχέση με το πακέτο προτάσεων του Προέδρου Χριστόφια για το Κυπριακό και οι εξελίξεις στην υπόθεση κλοπής εκρηκτικών υλών από στρατόπεδο της ΕΦ είναι τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων.
Αλλα θέματα που απασχολούν τον ημερήσιο Τύπο είναι η αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει μεταξύ Κυβέρνησης και αντιπολίτευσης για το ρουσφέτι, το διάταγμα του Υπουργού Παιδείας για το ύψος της αύξησης των διδάκτρων στα ιδιωτικά πανεπιστήμια, οι ανοδικές τάσεις που συνεχίζει να καταγράφει η ανεργία, η απόφαση του βρετανικού Δικαστηρίου που αφορά τον Τ/κ φυγόδικο επιχειρηματία Ασίλ Ναδίρ και η επίσκεψη του Σαουδάραβα πρίγκιπα Αλ-Γουαλίντ με το υπερ-πολυτελές του σκάφος στην Κύπρο.  ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: