Σύμφωνα με τους καθηγητές Νευρολογίας του πανεπιστημίου του Μάντσεστερ, Σάιμον Λάκμαν και Γκάρον Ντόντ, πολλές φορές τρώμε όχι επειδή το έχει ανάγκη ο οργανισμός μας, αλλά από λαιμαργία. Ο ρόλος της αιμοπρεσίνης είναι να μειώνει την αίσθηση της ευχαρίστησης μετά την κατανάλωση περιττών τροφίμων. ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ
Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy
Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010
«Stop» στη λαιμαργία
Σύμφωνα με τους καθηγητές Νευρολογίας του πανεπιστημίου του Μάντσεστερ, Σάιμον Λάκμαν και Γκάρον Ντόντ, πολλές φορές τρώμε όχι επειδή το έχει ανάγκη ο οργανισμός μας, αλλά από λαιμαργία. Ο ρόλος της αιμοπρεσίνης είναι να μειώνει την αίσθηση της ευχαρίστησης μετά την κατανάλωση περιττών τροφίμων. ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου