Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

ΣΥΝ: Νέες προκλητικές παροχές στις τράπεζες

Κατακρίνει έντονα ο ΣΥΝ την απόφαση της κυβέρνησης να παράσχει επιπρόσθετες εγγυήσεις 25 δισ. ευρώ στις τράπεζες, καθώς –όπως αναφέρει, «την προηγούμενη εβδομάδα, ανακοίνωνε θριαμβευτικά ότι το ελληνικό τραπεζικό σύστημα ανταποκρίθηκε θετικά στα στρες τεστ».
«Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις, οι ίδιοι άνθρωποι, σε αγαστή συνεργασία με την τρόικα των επιτηρητών τους, δωρίζουν στις τράπεζες ένα πρόσθετο ποσό 25 δισεκατομμυρίων ευρώ», συμπληρώνει.
«Αν και όλα μπορεί κανείς να τα περιμένει από ένα κόμμα που υπέκλεψε την ψήφο του ελληνικού λαού με προεκλογικές υποσχέσεις τις οποίες πέταξε στα σκουπίδια σε χρόνο ρεκόρ, το γεγονός χρήζει κάποιας ερμηνείας», παρατηρεί ο ΣΥΝ και καταλήγει:
«Επί του προκειμένου δύο ενδεχόμενα υπάρχουν: ή η κυβέρνηση ψεύδεται όταν μας διαβεβαιώνει για την υγεία των ελληνικών τραπεζών ή δεν ψεύδεται και άρα ο μόνος λόγος αυτής της νέας προκλητικής παροχής είναι να ενισχύσει περαιτέρω τα κέρδη του τραπεζικού κεφαλαίου. Ή το ένα ή το άλλο συμβαίνει. Τρίτον δεν χωρεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: