Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Ομάδες "κρούσης" για φοροφυγάδες

Villa in Thira/SantoriniImage by Rol1000 via FlickrΜε απόφαση του Υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου, συγκροτείται έκτακτη δομή για την πάταξη της φοροδιαφυγής και την επίτευξη φορολογικής συμμόρφωσης.
Με την ψήφιση του νόμου «Αποκατάσταση της φορολογικής δικαιοσύνης και την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής», άλλαξε ριζικά το φορολογικό σύστημα θέτοντας τέρμα σε φαινόμενα αυθαιρεσίας και διακριτικής φορολογικής μεταχείρισης ατόμων και εισοδημάτων, καθώς και σε φαινόμενα απαλλαγών, εξαιρέσεων και εκπτώσεων.Απώτερος στόχος είναι η αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής και η ενίσχυση των φορολογικών εσόδων, μέσα όμως από τη διεύρυνση της φορολογικής βάσης και τη δικαιότερη φορολόγηση του πλούτου. Η έκτακτη δομή που συγκροτείται εστιάζει σε συγκεκριμένους τομείς, όπου έχουν διαπιστωθεί μεγάλες απώλειες φορολογικών εσόδων.  ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: