Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Σύμμαχος ο Μπλούμπεργκ στην ανέγερση του Αγίου Νικολάου στη Νέα Υόρκη

Τη στήριξη του δημάρχου της Νέας Υόρκης Μάικλ Μπλούμπεργκ απέκτησε η ελληνική κοινότητα της περιοχής, αναφορικά με τις προσπάθειες που κάνει για την ανέγερση της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου, η οποία είχε καταστραφεί κατά τα τρομοκρατικά χτυπήματα της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001.

Μετά τον πρώην κυβερνήτη της πολιτείας της Νέας Υόρκης Τζορτζ Πατάκη και άλλων πολιτικών παραγόντων, και ο σημερινός δήμαρχος της πόλης εξέφρασε την πλήρη υποστήριξή του στην ανέγερση του ναού, κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής εκπομπής.

Ο Μπλούμπεργκ αναφέρθηκε συγκεκριμένα στη συνεργασία του με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο επισημαίνοντας ότι η Ελληνορθόδοξη Αρχιεπισκοπή και η Λιμενική Αρχή, που έχει την ευθύνη για την ανοικοδόμηση στο «Σημείο Μηδέν», φάνηκε πως είχαν φτάσει το 2008 κοντά στους όρους για το χτίσιμο του ναού, αλλά οι συζητήσεις δεν ολοκληρώθηκαν ποτέ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: