Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Με “τρύπια” άμυνα η ΑΕΚ έχασε 4-2

Προδόθηκε από την κακή ανασταλτική λειτουργία της η ΑΕΚ που έχασε με 4-2 στην Αγία Πετρούπολη από τη Ζενίτ για την 2η αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ. Σκόραραν για τη ρωσική ομάδα οι Χούμποτσαν (1'), Άλβες (13'), Λάζοβιτς (42' πεν., 57') και για την ΑΕΚ οι Λυμπερόπουλος (37') και Καφές (83' πεν.). Η ΑΕΚ έπαιξε με 10 παίκτες από το 41' λόγω αποβολής του Νασούτι.
Η ΑΕΚ παρατάχθηκε στο "Πετρόφσκι" με συνταγή Μπάγεβιτς, χωρίς να χρησιμοποιηθούν παίκτες που δεν έπαιζαν με τον Σέρβο στον πάγκο. Η μόνη ουσιαστικά αλλαγή που έκανε ο Χριστόφορος Κόλα ήταν να χρησιμοποιήσει τρία αμυντικά χαφ, αφαιρώντας έναν παίκτη από την επιθετική γραμμή, ώστε να περιορίσει το δημιουργικό παιχνίδι της Ζενίτ. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ, αφού για ακόμα μία φορά η "Ένωση" προδώθηκε από την άμυνά της και ειδικά από τους νεοφερμένους, Νασούτι και Πατσατζόγλου. Μόλις στο 13ο λεπτό το σκορ ήταν 2-0 με τα γκολ του Χούμποτσαν και του πρώην "κιτρινόμαυρου", Μπρούνο Άλβες. ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ, ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: