Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Εις σάρκα μίαν ενώνονται ΜΕΒΓΑΛ και ΔΕΛΤΑ

Εις σάρκα μίαν ενώνονται ΜΕΒΓΑΛ και ΔΕΛΤΑ Τρόφιμα, δημιουργώντας τη μεγαλύτερη γαλακτοβιομηχανία της χώρας. 
 
Σε έναν απροσδόκητο “γάμο” -αν θυμηθεί κανείς τις προηγούμενες κακές σχέσεις της βορειοελλαδικής γαλακτοβιομηχανίας με τη Vivartia- οι δύο εταιρείες θα συγχωνευθούν, για να δημιουργήσουν ένα νέο ισχυρότερο σχήμα, με τζίρο άνω των 500 εκατ. ευρώ, το οποίο θα κληθεί να αντιμετωπίσει το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον, τη μείωση της κατανάλωσης και τον οξύτατο ανταγωνισμό.
Το deal “ψηνόταν” εδώ και αρκετούς μήνες και -σύμφωνα με πληροφορίες- για την επιτυχία του σημαντικό ρόλο έπαιξε η προσέγγιση του ισχυρού άνδρα του ομίλου της MIG Ανδρέα Βγενόπουλου, η οποία δεν είχε τον -μάλλον αποικιοκρατικό- χαρακτήρα της απόπειρας του προηγούμενου ιδιοκτήτη της Vivartia Δημήτρη Δασκαλόπουλου. Η συμφωνία περίμενε όλο αυτό τον καιρό την ολοκλήρωση της απόσχισης του κλάδου των γαλακτοκομικών και ποτών από τη Vivartia και της μετέπειτα εισφοράς της στη ΔΕΛΤΑ Τρόφιμα. ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: