Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Κατάσχεση σπιτιού για κλήσεις στο παρκάρισμα στον Πειραιά!!

Κατασχέσεις κατοικιών και απειλές προς δημότες που δεν έχουν πληρώσει πρόστιμα από παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. φαίνεται πως είναι η νέα μέθοδος που εφαρμόζει ο Δήμος Πειραιώς για να καταφέρει να μαζέψει ζεστό χρήμα για τα άδεια του ταμεία.

Τις τελευταίες εβδομάδες, δεκάδες δημότες του Πειραιά είδαν έκπληκτοι τους δικαστικούς επιμελητές να τους επιδίδουν παραγγελίες αναγκαστικής κατάσχεσης των κατοικιών τους, από το ταμείο εισπράξεων του Δήμου Πειραιά, για χρέη από κλήσεις!

Οι αρχές του Δήμου Πειραιώς, επικαλούμενες τις διατάξεις του Κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων, απειλούν ευθέως τους οφειλέτες με κατάσχεση των σπιτιών τους των οποίων η αξία εκτιμάται σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, για ληξιπρόθεσμες οφειλές που τις περισσότερες φορές δεν ξεπερνούν τα 500 ευρώ.  ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: