Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

«Προκλητική» η ομιλία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, καταγγέλλει η αντιπολίτευση

Αντιδράσεις προκάλεσε η ομιλία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ. Για «πολιτικό θράσος» κάνει λόγο ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Π.Παναγιωτόπουλος, τονίζοντας πως «ό,τι και να πει ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να εξωραΐσει την οδυνηρή για το λαό πολιτική». Για «προκλητική συμπεριφορά» κάνει λόγο το ΚΚΕ, ενώ σύμφωνα με τον Συνασπισμό η «πολιτική του μνημονίου έχει οδηγήσει την οικονομία σε ένα σπιράλ θανάτου». Σκληρή κρτική και από την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

«Χρειάζεται μεγάλο πολιτικό θράσος, για να βαπτίζει κανείς το τσεκούρωμα μισθωτών και συνταξιούχων "πολιτική υπέρ της κοινωνικής συνοχής, τα λουκέτα των επιχειρήσεων "ενίσχυση της επιχειρηματικότητας" και την ύφεση και την ανεργία "όραμα για την ανάπτυξη"» δήλωσε ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Πάνος Παναγιωτόπουλος  OI ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ, ΤΟΥ ΣΥΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: