Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Κόντρα ΠΑΣΟΚ - ΝΔ στην Εξεταστική για τα ομόλογα

Αντιπαράθεση ανάμεσα σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ σημειώθηκε στην Εξεταστική Επιτροπή που ερευνά την υπόθεση των ομολόγων, με αφορμή τις καταθέσεις του πρώην γενικού διευθυντή και της πρώην διευθύντριας Δημοσίου Χρέους της Γενικής Διεύθυνσης Θησαυροφυλακίου και Προϋπολογισμού, Ελευθέριου Φούκα και Παναγιώτας Σπυρουλοπούλου.
Το ΠΑΣΟΚ υποστήριξε ότι με την κατάθεση της, η κ. Σπυρουλοπούλου εμπλέκει τόσο τον πρώην υφυπουργό Οικονομικών Πέτρο Δούκα όσο και τον πρώην γενικό γραμματέα του υπουργείου Γιώργο Κουρή, τους οποίους, όπως σημείωσαν η ίδια, μαζί με τον τότε γενικό διευθυντή της Δ23, αρμόδιας υπηρεσίας για τα εξοπλιστικά, Ελευθέριο Φούκα, είχαν ενημερώσει προσωπικά για τις επιφυλάξεις τους ως προς το δομημένο ομόλογο των 280 εκατομμύριων ευρώ της JP Morgan.
Την ίδια άποψη εξέφρασε και ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Τσούκαλης τονίζοντας ότι για πρώτη φορά αποκαλύπτεται εμπλοκή πολιτικών προσώπων. ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: