Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Πρώτες νίκες “αιωνίων” στο πρωτάθλημα


Τις πρώτες νίκες πέτυχαν στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας οι δυο “αιώνιοι” αντίπαλοι, ενώ ΠΑΟΚ και Ηρακλής έφεραν εκτός έδρας ισοπαλίες.

Στο κατάμεστο “Κλεάνθης Βικελίδης” ο Παναθηναϊκός με καλή αμυντική διοργάνωση πήρε τους τρεις βαθμούς με πέναλτι ...δώρο του διαιτητή Δαλούκα, που θεώρησε ότι ο Χαβίτο ανέτρεψε τον Βύντρα. Ο Σισέ ευστόχησε στο 43' από τα 11 μέτρα.

Νωρίτερα στο άδειο Καραϊσκάκη και με καλύτερο παίκτη τον νεαρό Φετφατζίδη, ο Ολυμπιακός χωρίς να ικανοποιήσει κέρδισε άνετα (2-0) την ακίνδυνη Κέρκυρα, χάρη σε γκολ των Μέλμπεργκ (29') και Ριέρα (83').

Ο ΠΑΟΚ δεν ικανοποίησε στην Τρίπολη (0-0) , όπου κινδύνεψε στο τέλος και με ήττα παρά το γεγονός ότι ο Αστέρας αγωνίστηκε με 10 παίκτες από το 61' λόγω αποβολής του Ουτότζι (51').

Ο Ατρόμητος προηγήθηκε στο Περιστέρι με τον Περόνε στο 63' αλλά ο Ηρακλής ισοφάρισε (1-1) στο 88' με τον Σολτάνι.  ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: