Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Τελεσίγραφο Παπανδρέου προς υπουργούς: "Πολλοί απο εσάς θα είναι υποψήφιοι στις περιφερειακές εκλογές"

Λίγες μέρες πριν ανακοινώσει τις υποψηφιότητες για δήμους και περιφέρειες ο πρωθυπουργός μέσω του... κυβερνητικού εκπροσώπου ξεκαθάρισε οτι είναι εκείνος ο οποίος αποφασίζει και άφησε να εννοηθεί οτι δεν θα δεχθεί αντιρρήσεις ακόμα και από κορυφαίους υπουργούς αν τους ζητηθεί να στηρίξουν τον Καλλικράτη.

"Ο μόνος αρμόδιος που αποφασίζει είναι ο πρωθυπουργός", τόνισε ο κ. Πεταλωτής και πήγε και ένα βήμα παραπέρα λέγοντας οτι "δεν υπάρχουν μόνιμοι υπουργοί". Ο κ. Πεταλωτής πρόσθεσε οτι η μελέτη για τις δομικές αλλαγές δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα.

Οι δηλώσεις αυτές είχαν σύμφωνα με πληροφορίες πολλούς αποδέκτες, κυρίως γυναίκες υπουργούς της κυβέρνησης όπως η υπουργός Περιβάλλοντος, Τίνα Μπιρμπίλη, η υπουργός Γεωργικής Ανάπτυξης, Κατερίνα Μπατζελη ακόμα και η Λούκα Κατσέλη και η Αννα Διαμαντοπούλου.  ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: