Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Ντόμινο διασπάσεων στον Συνασπισμό

Την υποψηφιότητα Αλαβάνου στην Περιφέρεια Αττικής ακολουθούν διπλά ψηφοδέλτια σε αρκετούς δήμους
Με επικεφαλής τα στελέχη του Αριστερού Ρεύματος που επιτέθηκαν χθες στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ για την επιλογή της υποψηφιότητας του κ. Αλ. Μητρόπουλου, άρχισαν από χθες να γράφονται οι τίτλοι τέλους της συμμαχίας.

Οι αντιπαραθέσεις μεταξύ των συνιστωσών εντάθηκαν ακόμη περισσότερο, ενώμετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Αλ. Αλαβάνου με το Μέτωπο Αλληλεγγύης και Ανατροπής έχει διαμορφωθεί ένα ιδιαίτερα βαρύ κλίμα στις οργανώσεις του ΣΥΝ και του ΣΥΡΙΖΑ τόσο στην Αθήνα όσο και στην υπόλοιπη χώρα.

Στελέχη της Κουμουνδούρου εκτιμούν ότι μπορεί να υπάρξει ντόμινο χωριστών ψηφοδελτίων και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας. Πάντως ο πρόεδρος του ΣΥΝ κ.Αλ. Τσίπρας, παρά την κριτική που ασκείται για τους χειρισμούς και την επιλογή να στηριχθεί ο κ. Μητρόπουλος, είναι αποφασισμένος να προχωρήσει στο άνοιγμα προς τον αντιμνημονιακό πασοκογενή χώρο. Μάλιστα, από την Κουμουνδούρου εκτιμούν ότι μετά τη Δευτέρα οπότε θα πραγματοποιηθεί δημόσια εκδήλωση της Δημοκρατικής Συνεννόησης για το ψηφοδέλτιο, θα ξεκινήσει πιο συστηματικά η μάχη της Αττικής.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: