Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Για δεύτερη φορά ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών προσέφυγε στο ΣτΕ κατά του μνημονίου

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγε για δεύτερη φορά ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών κατά του μνημονίου (Ν, 3845/2010) και των περικοπών των αποδοχών και συντάξεων (δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα καθώς και επιδόματος αδείας)..

Αυτή τη φορά ο ΔΣΑ προσέφυγε στο ΣτΕ κατά του μνημονίου μαζί με Συνδέσμους αξιωματικών και αποστράτων, καθώς και πρώην διπλωματικών υπαλλήλων και ζητάει την ακύρωση σειράς υπουργικών αποφάσεων που περικόπτουν τις αποδοχές και τις συντάξεις.

Ειδικότερα, προσέφυγαν: 1) Η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού, 2) Η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας, 3) Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας - Στρατού, 4) Ο Σύνδεσμος Αξιωματικών Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων τάξεως 1973 και 5) Ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων Διπλωματικών Υπαλλήλων.
Την πρώτη φορά ο ΔΣΑ είχε προσφύγει στο ΣτΕ μαζί την ΑΔΕΔΥ, την ΕΣΗΕΑ, του μηχανικούς, συνταξιούχους, κ.λπ.  ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: