Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Τι θα διαβάσετε στις κυπριακές εφημερίδες της Τετάρτης

Λευκωσία: Το δείπνο που παρέθεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας χθες το βράδυ στο ζεύγος Ερογλου και η απόφαση που ελήφθη από τους δυο ηγέτες για έναρξη εντατικών συνομιλιών το Σεπτέμβριο αφού προηγηθεί ανταλλαγή εγγράφων για το περιουσιακό, η ακρίβεια και η αισχροκέρδεια στην κυπριακή αγορά, το ακριβό κόστος της τηλεοπτικής παρακολούθησης ποδοσφαιρικών αγώνων για τον Κύπριο ποδοσφαιρόφιλο και οι ζημιές που κατέγραψαν οι Κυπριακές Αερογραμμές για το πρώτο εξάμηνο του 2010 είναι μερικά από τα θέματα που απασχολούν τα πρωτοσέλιδα των σημερινών κυπριακών εφημερίδων.

Αλλού οι εφημερίδες αναφέρονται στα κέρδη που κατέγραψε η Μαρφίν Λαϊκή το πρώτο εξάμηνο του 2010, στην «ολιγωρία» στην έκδοση της αναμενόμενης από την ΕΠΑ απόφασης για το γάλα, στη δημιουργία αγωγού Ισραήλ- Ελλάδας μέσω Κύπρου και στη σύλληψη δυο ατόμων για εμπορία προσώπων. ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: