Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Σισέ: Σήμερα βούλωσα στόματα!

Ο Τζιμπρίλ Σισέ πέτυχε τα πρώτα του γκολ σε ελληνικό ντέρμπι και ο Παναθηναϊκός κέρδισε (2-1) τον Ολυμπιακό, η πρώτη νίκη των “πρασίνων” επί των “ερυθρολεύκων” μετά από 4 χρόνια.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο 37' με έξοχο γκολ του Μιραλάς, αλλά κατέρρευσε στο β' ημίχρονο όταν ανέτρεψε την κατάσταση ο Σισέ. Πρώτα στο 57' (1-1) και το 2-1 στο 63' με πέναλτι, φάση στην οποία αποβλήθηκε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Ξέσπασε μετά το ματς ο Τζιμπρίλ που είπε ότι ...βούλωσε στόματα, αναφερόμενος σε δημοσιεύματα ότι δεν σκοράρει σε ντέρμπι αλλά και σε εξώφυλλα που θεώρησε ότι είναι προσβλητικά για τον Παναθηναϊκό.

“Ο κόσμος μιλούσε αρκετά κι έλεγε ότι δεν σκοράρω στα ντέρμπι. Σήμερα έκλεισα τα στόματά τους. Τελικά τα κατάφερα, αλλά όποιος και να σκόραρε η νίκη θα ήταν σημαντική” δήλωσε ο Γάλλος άσος και πρόσθεσε: “Πρέπει να σέβονται κάποια πράγματα. Πρώτη φορά στην ζωή μου είδα τέτοια πράγματα. Ήταν απαράδεκτα. Ειδικά το εξώφυλλο με Βύντρα και Μιραλάς, το οποίο ήταν απαράδεκτο. Τώρα το βούλωσαν. Πρέπει να μάθουν να δουλεύουν. Σημασία έχει ποιος θα είναι πρώτος στο τέλος και όχι στις πέντε-έξι πρώτες αγωνιστικές. Εμείς πέρυσι ήμασταν πρώτοι αλλά δεν μιλήσαμε ποτέ απαξιωτικά για αυτούς”
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ 3 VIDEO ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: