Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Σαουδάραβας κατασκευαστής βομβών o βασικός ύποπτος

Ενας Σαουδάραβας κατασκευαστής βομβών, ο οποίος πιστεύεται ότι συνεργάζεται με το δίκτυο της Αλ-Κάιντα στην Υεμένη, είναι ο βασικός ύποπτος για τα παγιδευμένα με εκρηκτικά πακέτα που είχαν προορισμό τις ΗΠΑ, όπως δήλωσε Αμερικανός αξιωματούχος.
Πρόκειται για τον 28χρονο Ιμπραΐμ Χάσαν αλ-Ασίρι, ο οποίος είνια στην κορυφή του καταλόγου των πλέον καταζητούμενων τρομοκρατών στη Σαουδική Αραβία και αδελφός του καμικάζι που επιχείρησε να σκοτώσει τον επικεφαλής της σαουδαραβικής αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας πρίγκιπα Μοχάμεντ μπιν Νάγεφ, πέρυσι. Ο πρίγκιπας απλώς τραυματίσθηκε κατά την επίθεση αυτή.
Κατά την επίθεση αυτή καθώς και στην απόπειρα ανατίναξης αεροσκάφους που είχε προορισμό τις ΗΠΑ τα Χριστούγεννα του 2009, χρησιμοποιήθηκε η ισχυρή εκρηκτική ύλη ΡΕΤΝ, που φαίνεται ότι επιλέγει η Αλ-Κάιντα της Αραβικής Χερσονήσου. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: