Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Πέμη Ζούνη:"Μου πρότειναν να είμαι σε ριάλιτι!"

«Κουράστηκα να παίζω σε σίριαλ στην τηλεόραση. Ημουν τυχερή που έκανα κάποια πράγματα που αγάπησα, αλλά κουράστηκα. Είναι τόσο πολλές οι ώρες, ώστε έπρεπε να κόψω άλλα πράγματα της μέρας, που ήταν πιο σημαντικά για μένα. Δεν μπορώ να έχω δεκάωρο την ημέρα χαρισμένο στην τηλεόραση!»

Η Πέμη Ζούνη, δημοφιλής πρωταγωνίστρια και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, μίλησε εφ’ όλης της ύλης στον Flash 96 και στην εκπομπή της Κατερίνας Παναγοπούλου.

Εντύπωση έκανε η αποκάλυψή της ότι της έχουν προτείνει να είναι μέλος κριτικής επιτροπής ριάλιτι. 

«Δεν τα αγαπάω τα ριάλιτι. Η πρόταση ήταν για εκείνο το ριάλιτι υποκριτικής στον Alpha, αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνω. Πάντα υπήρχε η αγωνία των νέων wanna be καλλιτεχνών για την έξοδο προς το φως - κατά τη γνώμη τους προς το φως, γιατί δεν είναι εκεί το φως, με οποιονδήποτε τρόπο. Παλιά ήταν οι βιντεοκασέτες. Πάντα υπήρχαν στραβοί και ψυχοφθόροι τρόποι. Απλώς σε αυτούς τους τρόπους προστέθηκαν και τα ριάλιτι» δήλωσε χαρακτηριστικά. ANAΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: