Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Συλλαλητήρια και στάση εργασίας στο Δημόσιο για την δολοφονία Γρηγορόπουλου

Σε κατάσταση επιφυλακής για το φόβο επεισοδίων η ΕΛ.ΑΣ. λόγω των συγκεντρώσεων και πορειών για την «επέτειο» των δυο ετών από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Τα μέτρα που θα ληφθούν στο κέντρο της Αθήνας θα είναι «ανάλογα με αυτά της επετείου του Πολυτεχνείου», όπως σημείωναν χαρακτηριστικά αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. και αναμένεται να διατεθούν πάνω από πέντε χιλιάδες αστυνομικοί.

Στο ερώτημα εάν οι τελευταίες εξελίξεις στο τομέα της τρομοκρατίας και η επιχείρηση των αστυνομικών σε υπό κατάληψη χώρο στη Θεσσαλονίκη μπορεί να αποτελέσουν αφορμές για επεισόδια οι αξιωματικοί της Αστυνομίας εξέφρασαν την πεποίθηση πως όλα θα κυλήσουν ομαλά ωστόσο, συμπλήρωσαν, και σε αυτή την κινητοποίηση θα εφαρμοστεί το δόγμα της «μηδενικής ανοχής» σε όσους θελήσουν να προκαλέσουν επεισόδια.  ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: