Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

8 χρόνια στον γυναικολόγο για τον βιασμό πελάτισσάς του

Ποινή κάθειρξης οκτώ ετών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Πάτρας στον γυναικολόγο από την Αμαλιάδα που είχε κατηγορηθεί για τον βιασμό πελάτισσάς του. «Αρνούμαι τα πάντα. Μου έχουν στήσει πλεκτάνη με μοναδικό σκοπό να μου αποσπάσουν χρήματα».

Για δεύτερη φορά ο γυναικολόγος προσπάθησε να πείσει τους δικαστές για την αθωότητά του, ωστόσο οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν το δικαστήριο, το οποίο του «έδειξε» τον δρόμο για τη φυλακή κρίνοντας ως αληθή την καταγγελία του θύματος. Οπως κατέθεσε ενώπιον του δικαστηρίου η νεαρή Αλβανίδα, τον Απρίλιο του 2001 είχε πάει στο ιατρείο του κατηγορουμένου για να υποβληθεί σε έκτρωση επειδή είχε πάρει αντιβιοτικά χάπια και φοβόταν για την υγεία του εμβρύου. Ο γιατρός αφού της χορήγησε αναισθητικό, προχώρησε στη διακοπή της κύησης και εκμεταλλευόμενος την κατάσταση στην οποία βρισκόταν, τη βίασε!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: