Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Τέσσερα Όσκαρ για τον «Λόγο του Βασιλιά»

O ΚΥΝΟΔΟΝΤΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ
Τα προγνωστικά επιβεβαιώθηκαν και τα φετινά φαβορί ήταν αυτά που απέσπασαν τα βραβεία Όσκαρ. Μεγάλος νικητής η βρετανική ταινία ο «Λόγος του Βασιλιά», που απέσπασε 4 βραβεία -καλύτερης ταινίας, καλύτερης σκηνοθεσίας, πρωτότυπου σεναρίου και πρώτου ανδρικού ρόλου- από τις συνολικά 12 υποψηφιότητες. Ο «Κυνοδόντας» του Γιώργου Λάνθιμου δεν κατάφερε να πάρει το βραβείο της καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας και αποχαιρέτησε το κόκκινο χαλί των Όσκαρ χωρίς το χρυσό αγαλματίδιο αλλά κατόρθωσε να κλέψει τις εντυπώσεις. 
Εκτός από την αναμενόμενη επικράτηση του Κόλιν Φερθ, μεταξύ των υποψηφίων για το βραβείο α' ανδρικού ρόλου και η... μπαλαρίνα Νάταλι Πόρτμαν επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και απέσπασε το χρυσό αγαλματίδιο α' γυναικείου ρόλου.  Ωστόσο, η ταινία "Μαύρος Κύκνος" του Ντάρεν Αρονόφσκι δεν κατάφερε να εξασφαλίσει κανένα άλλο βραβείο.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΟΣΚΑΡ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: