Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Βραβείο καινοτομίας στη Nokia Siemens Networks

The Nokia Siemens Networks logo created by Mov...Image via Wikipedia Για τεχνολογία επόμενης γενιάς Οπτικής Πρόσβασης 1Gbit/s 

Το FTTH Council Europe απένειμε στη Nokia Siemens Networks βραβείο τεχνολογικής καινοτομίας για την τεχνολογία Next Generation Optical Access(NGOA). Η προσέγγιση της Nokia Siemens Networks, η οποία παρουσιάστηκε λεπτομερώς κατά τη διάρκεια της απονομής, έχει ήδη παρουσιαστεί σε πλήθος πελατών στα ερευνητικά εργαστήρια της εταιρείας. Η Nokia Siemens Networksχρησιμοποιεί για το NGOA μια μοναδική οπτική ίνα με την οποία μπορεί να προσφέρει ευρυζωνική σύνδεση σε μέχρι και 1000 νοικοκυριά, με ταχύτητα 1Gbit/s ανά νοικοκυριό και για uploading και για downloading, και σε απόσταση μέχρι και 100χλμ από το τηλεπικοινωνιακό κέντρο.

Το FTTH Council Europe είναι ένας οργανισμός με στόχο την επιτάχυνση της διάθεσης δικτύων πρόσβασης εξαιρετικά υψηλών ταχυτήτων, που να στηρίζονται στις οπτικές ίνες, σε επιχειρήσεις και καταναλωτές. Μέλη του είναι περισσότερες από 140 εταιρείες, ανάμεσά τους και αρκετοί κορυφαίοι πάροχοι και κατασκευαστές εξοπλισμού της αγοράς τηλεπικοινωνιών.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: