Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

VIDEO AEK Απίστευτη πρόκριση και επεισόδια

Απίστευτη πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ σε διπλά παιχνίδια, πήρε η ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού. Στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μίτσελ πέτυχε το δεύτερο γκολ της Ενωσης με το οποίο έγινε το τελικό 2-3, αποτέλεσμα που έστειλε τους "κιτρινόμαυρους" στους τέσσερις της διοργάνωσης. Οι "πράσινοι", παρά την εντός έδρας ήττα στον πρώτο αγώνα με 2-0 και το προβάδισμα της Ένωσης στο 13΄ με το γκολ του Λαγού, πέτυχαν τρία γκολ με τους Σισέ (19΄), Ζιλμπέρτο Σίλβα (45΄), Βύντρα (63΄) και μέχρι το 98΄ είχαν αγγίξει το θαύμα.

Μεγάλης έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν με τη λήξη του αγώνα της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό. Περίπου 1.000 οπαδοί της «Ένωσης» (!) εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και μία μερίδα εξ αυτών συγκρούστηκε σώμα με σώμα με δύο διμοιρίες των ΜΑΤ για περίπου δέκα λεπτά.

Οι αστυνομικές αρχές έκαναν χρήση χημικών, που προκάλεσαν μία αποπνικτική ατμόσφαιρα και μετά από λίγη ώρα το χορτάρι του γηπέδου άδειασε από τους εισβολείς.

VIDEO KAI ΠΛΗΡΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: