Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Μarfin: Καταθέσεις υπόπτων και συγκέντρωση συμπαράστασης

Στην Κρατική Ασφάλεια προσήλθαν σήμερα, μαζί με τους δικηγόρους τους, όπου είχαν κληθεί για να δώσουν ανωμοτί καταθέσεις, οι δύο από τους τέσσερις που προσήχθησαν την περασμένη εβδομάδα για την υπόθεση του εμπρησμού στο υποκατάστημα της Marfin, στην οδό Σταδίου 20, πέρσι στις 5 Μαΐου, όπου έχασαν τη ζωή τους τρία άτομα.

Πρόκειται για έναν 21χρονο και έναν 32χρονο που σύμφωνα με τη δικογραφία της ΕΛ.ΑΣ, φέρονται ως ύποπτοι για συμμετοχή στην ομάδα που πυρπόλησε την τράπεζα.

Και οι δύο παρέλαβαν αντίγραφα της δικογραφίας για να τη μελετήσουν και πήραν παράταση για μεθαύριο Σάββατο, προκειμένου να δώσουν τις ανωμοτί καταθέσεις.

Την ώρα που βρίσκονταν στην Ασφάλεια οι δύο, στη λεωφόρο Αλεξάνδρας περίπου 100 άτομα πραγματοποιούσαν συγκέντρωση συμπαράστασης, χωρίς να δημιουργηθεί επεισόδιο.

Αύριο έχουν ραντεβού στην Κρατική Ασφάλεια για ανωμοτί καταθέσεις οι άλλοι δύο φερόμενοι ως ύποπτοι και συγκεκριμένα ένας 36χρονος που φέρεται ότι συμμετείχε στην ομάδα που προξένησε φθορές στο βιβλιοπωλείο Ιανός και ένας 27χρονος, υπήκοος Καζακστάν, που φέρεται ότι ήταν στην ομάδα που ευθύνεται για τον εμπρησμό της Marfin.

Δεν υπάρχουν σχόλια: