Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 30 Απριλίου 2011

"Περιοδεία" στην Πελοπόννησο κάνει ο “Άγγλος Ασθενής”

British actor Ralph Fiennes, leaving the Booth...Image via Wikipedia
Στον Μυστρά έκανε τις διακοπές του Πάσχα ο Ρέιφ Φάινς - γνωστός από την ταινία “Ο Άγγλος Ασθενής” - . παρέα με τη σύντροφό του . 

Ντυμένοι και οι δύο απλά, είδαν τα αξιοθέατα της περιοχής , απόλαυσαν το Πάσχα στην καστροπολιτεία και έφαγαν μαγειρίτσα σε παραδοσιακές ταβέρνες, σύμφωνα με το “Πρώτο Θέμα”. 

Όπως αναφέρει η εφημερίδα το ζευγάρι θα μείνει για ακόμη ένα μήνα στη χώρα μας και πρόκειται να επισκεφθούν τη Μονεμβασιά, τις Μυκήνες, το Ναύπλιο αλλά και την Αθήνα.

 Ο βραβευμένος ηθοποιός του Χόλιγουντ κατέλυσε σε γνωστό παραδοσιακό ξενώνα στον οποίο έχουν να λένε ότι δεν τους ταλαιπώρησε καθόλου. 

Μέχρι και τις βαλίτσες του μόνος τις ανέβασε.

Ο Ρέιφ Φάινς φέρνει την... ουαλική φωνητική επί της οθόνης. Και αν κάποιοι δυσκολεύονται ακόμη να προφέρουν σωστά το ονοματεπώνυμό του, το περιοδικό «People» δεν διστάζει να τον εντάξει στη λίστα με τους 100 σαγηνευτικότερους άνδρες αυτού του πλανήτη και ο Στίβεν Σπίλμπεργκ να μιλήσει για τον επόμενο Αλεκ Γκίνες ή έστω έναν εκκολαπτόμενο Λόρενς Ολίβιε


Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: