Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Συνελαβαν μεθυσμένο το Νίκολας Κέιτζ για οικογενειακή βία

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Νίκολας Κέιτζ συνελήφθη στη Νέα Ορλεάνη επειδή καυγάδιζε με τη σύζυγό του, σε κατάσταση μέθης, έξω από ένα σπίτι στη Γαλλική Συνοικία.

Ο 47χρονος ηθοποιός οδηγήθηκε σε αστυνομικό τμήμα όπου κρατήθηκε με την κατηγορία της οικογενειακής βίας, διατάραξη της κοινής ησυχίας και μέθης σε δημόσιο χώρο, όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας της Νέας Ορλεάνης, Γκάρι Φλοτ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, ο Κέιτζ και η σύζυγός του στέκονταν έξω από ένα σπίτι και εκείνος επέμενε ότι ήταν η κατοικία που είχαν νοικιάσει. Η γυναίκα του διαφώνησε και ο Κέιτζ την άρπαξε από το μπράτσο και την έσυρε προς το σπίτι όπου πίστευε ότι έμεναν. Στη συνέχεια άρχισε να χτυπάει αυτοκίνητα και προσπάθησε να μπει σε ένα ταξί.

Ένας αστυνομικός που έφτασε στο σημείο ειδοποιημένος από περαστικούς διαπίστωσε ότι ο Κέιτζ ήταν μεθυσμένος, τον έβγαλε από το ταξί και τον πήγε στο τμήμα.

Πάντως η σύζυγος του Κέιτζ δεν έφερε εμφανή τραύματα.

Ο Κέιτζ έχει προταθεί δύο φορές για το βραβείο Όσκαρ και το κέρδισε το 1995 για την ταινία "Αφήνοντας το Λας Βέγκας" όπου υποδυόταν έναν αλκοολικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: