Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Ανοιχτό το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος!

Ανοιχτό άφησε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής, το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος.

Μιλώντας κατά την ενημέρωση των εκπροσώπων του Τύπου ο κ. Πεταλωτής επανέλαβε την άποψη που εξέφρασε την περασμένη Δευτέρα στο υπουργικό συμβούλιο ο πρωθυπουργός ότι «η διαβούλευση σε όλα τα μεγάλα ζητήματα πρέπει να υπάρξει, ακόμα κι αν χρειαστεί με τη μορφή δημοψηφίσματος. Ευχέρεια μας δίνει το Σύνταγμα, για το οποίο πρέπει να ανοίξει η διαδισικασία αναθεώρησης».

Ο κ. Πεταλωτής ωστόσο πρόσθεσε πως δεν υπάρχει αυτήν τη στιγμή σχεδιασμός για δημοψήφισμα, ενώ, όταν κλήθηκε να σχολιάσει την πρόταση του προέδρου του ΣΕΒ, Δημήτρη Δασκαλόπουλου, απάντησε πως δεν υπήρξε από την πλευρά του πρωθυπουργού κάποια απορριπτική σκέψη.

Επίσης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επισήμανε ότι θα ακολουθηθεί η κοινοβουλευτική διαδικασία για το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα. Τέλος, είπε ότι τα σενάρια που ακούγονται και γράφονται για περικοπές μισθών και συντάξεων, δεν είναι επιλογές της κυβέρνησης.
PROTO THEMA

Δεν υπάρχουν σχόλια: