Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 8 Μαΐου 2011

«Το βιβλίο πέθανε - Ζήτω το βιβλίο!»

Cover of "Kindle Wireless Reading Device,...Cover via Amazon«Οι τελευταίοι αιώνες ήταν γεμάτοι από ψευδή αγγελτήρια θανάτου. Όταν εφευρέθηκε η φωτογραφία, αναγγέλθηκε ο θάνατος της ζωγραφικής. Μετά τον κινηματογράφο ήρθε ο θάνατος του θεάτρου, μετά την τηλεόραση εκείνος του κινηματογράφου. ..
”Τελικά δεν πέθανε τίποτα - όλα επιβιώνουν παράλληλα, και μάλιστα προοδεύουν και καινοτομούν. Το ίδιο θα γίνει και με το βιβλίο στην ψηφιακή εποχή».
Το παραπάνω απόσπασμα είναι από το κείμενο του Νίκου Δήμου , «Το βιβλίο πέθανε - Ζήτω το βιβλίο!» που περιλαμβάνεται μεταξύ άλλων στο συλλογικό έργο, που επιμελείται ο Γιώργος Δαρδανός, με τίτλο «Σελίδες στην οθόνη ή το χαρτί; Το μέλλον της ανάγνωσης». Το βιβλίο, που κυκλοφορεί ήδη από τις εκδόσεις Gutenberg παρουσιάστηκε στην 8η Διεθνή έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: