Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Στην Αθήνα η τρόικα

Στην Αθήνα η τρόικαΞεκινούν σήμερα οι συζητήσεις των επικεφαλής της τρόικας με το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης την στιγμή που η S&P υποβάθμισε χθες κατά δύο βαθμίδες την πιστοληπτική ικανότητα της Ελλάδας, κατατάσσοντάς την  στην κατηγορία «Β» αντί «ΒΒ-» ενώ παράλληλα δημοσιεύματα ξένων ΜΜΕ προβαίνουν σε διάφορες εκτιμήσεις για το Ελληνικό χρέος.
Επίσης ο οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης Moody's έθεσε υπό εξέταση για πιθανή υποβάθμιση την πιστοληπτική αξιολόγηση της Ελλάδας, η οποία αντιστοιχεί στο B1.
Παράλληλα νέα μείωση του επιτοκίου για τα δάνεια των 110 δισ. ευρώ που λαμβάνει από την Ε.Ε., το ΔΝΤ και την ΕΚΤ εμφανίζεται να επιδιώκει η Ελλάδα.
Στο επίκεντρο των συνομιλιών που ξεκινούν σήμερα θα βρεθούν οι αποκρατικοποιήσεις, οι εργασιακές σχέσεις, τα κλειστά επαγγέλματα, τα διορθωτικά μέτρα για το έλλειμμα του 2011, η καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, καθώς και το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα 2012-2015.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: