Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Οταν το βράδυ των εκλογών της 4ης Οκτωβρίου του 2009 οριστικοποιήθηκε η κατανομή των εδρών των κομμάτων, κανείς δε θα μπορούσε να φανταστεί ότι 21 μήνες αργότερα η κατανομή θα είχε αλλάξει τόσο ριζικά.

 Για να μην ξεχνιόμαστε: στις τελευταίες εκλογές το ΠΑΣΟΚ είχε αναδείξει 160 βουλευτές, η ΝΔ 91, το ΚΚΕ 21, ο ΛΑΟΣ 15 και ο ΣΥΡΙΖΑ 13. Σήμερα, μόνο το ΚΚΕ και ο ΛΑΟΣ έχουν την ίδια δύναμη. 

Αντίθετα, το ΠΑΣΟΚ μετρά ήδη έξι απώλειες και δύο παραιτήσεις βουλευτών του, με τη δύναμή του να έχει συρρικνωθεί σε 154 βουλευτές, η ΝΔ από τους 91 έχει πέσει στους 85, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πλέον 9. Την ίδια στιγμή, δύο καινούργια κόμματα ξεπήδησαν και έχουν ήδη κοινοβουλευτική παρουσία στη Βουλή: η Δημοκρατική Αριστερά με 4 βουλευτές και η Δημοκρατική Συμμαχία, που ύστερα από την αποχώρηση του κ. Κιλτίδη έχει μείνει και η ίδια με 4 βουλευτές.  ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: