Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Παραιτείται ο ιδρυτής της Apple λόγω ασθένειας!

Steve Jobs shows off iPhone 4 at the 2010 Worl...Image via WikipediaΟ Steve Jobs ο συνιδρυτής της Apple Inc, με email που έστειλε στους εργαζόμενους της Apple, έκανε γνωστό ότι φεύγει με αναρρωτική άδεια για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα.

Ενάμισι χρόνο μετά την αποκάλυψη που ο ίδιος έκανε ότι έχει υποβληθεί σε μεταμόσχευση ήπατος -μετά τη διάγνωση καρκίνου στο πάγκρεας- ο πλέον ευφυής συνιδρυτής της apple Inc, αποσύρθηκε από τη θέση του διευθυντή της εταιρείας, που έφερε νέα δεδομένα στο χώρο της τεχνολογίας και της πληροφορικής.

Η αιφνίδια απόφαση του 55χρονου οφείλεται, στο σοβαρό πρόβλημα υγείας (πρόκειται για καρκίνο και παγκρεατίτιδα), ο ίδιος όμως δεν έκανε δηλώσεις γύρω από αυτό.

Ο Steve Jobs που δημιούργησε την Apple με ένα φίλο του κάνοντας διάφορα πειράματα σε ένα υπόγειο, βρίσκεται ήδη σε θεραπεία, ενώ η Apple ανακοίνωσε ότι τη θέση του Στιβ θα αναλάβει ο Τιμ Κοοκ.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: