Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Aurora Festival στη Σαμοθράκη

Σε νέο προορισμό επιστρέφει φέτος το ανανεωμένο, μεγαλύτερο αλλά και πιο οργανωμένο Aurora Festival, που τα προηγούμενα χρόνια φιλοξενούσε το camping της Ασπροβάλτας. Η πανέμορφη Σαμοθράκη σας προσκαλεί σε ένα μυσταγωγικό, ιδιόμορφο φεστιβάλ με έντονα οικολογικό χαρακτήρα από τις 23 έως τις 29 Αυγούστου.

Με ένα line up που ξεπερνά τους 120 καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, είναι ότι πιο πλήρες μπορεί να απολαύσουν οι λάτρεις του psy trance των ’90s, ενώ η καταπληκτική υπαίθρια τοποθεσία, εντός του ελεύθερου κατασκηνωτικού χώρου, όπου θα στηθούν τα live και θα κατασκηνώσουν οι θεατές θα σας συνεπάρει και θα σας προσφέρει μια μοναδική δυνατότητα επαφής με τη φύση...»

Σε ένα νησί που αποτέλεσε το «Ιερό των Μεγάλων Θεών» για πάνω από χίλια χρόνια γιορτάζεται μεγαλοπρεπώς το «θαύμα της τέχνης, της μουσικής και της ζωής» με μουσικές ενότητες εμπνευσμένες από τα στοιχεία της φύσης (όπως ο ήλιος και το φεγγάρι) που περιλαμβάνουν psychedelic, progressive και spiritual trans ήχους, αλλά και «συμπόσια» που εξετάζουν την ιερή σχέση του ανθρώπου με τη φύση.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: