Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Η Λαμπίρη νέο "αφεντικό" Τατιάνας κι Ελεονώρας!

Σενάρια και σενάρια έχουμε ακούσει και διαβάσει για την Χριστίνα Λαμπίρη και το τηλεοπτικό της μέλλον στο Star, αλλά το τελευταίο που κυκλοφορεί από το πρωί (αν ισχύσει τελικά) είναι το καλύτερο απ' όλα. Και με μεγάλο ενδιαφέρον το περιμένουμε, από κάθε άποψη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η Χριστίνα αποτελεί οριστικά παρελθόν από το Super Star, το οποίο αλλάζει ύφος με νέα παρουσιάστρια, τη Νικολέτα Ράλλη και νέα πρόσωπα στο πάνελ. Αλλά όχι η Λαμπίρη δεν αποτελεί παρελθόν από το κανάλι, που ως γνωστών, είναι από τα αγαπημένα παιδιά αυτού. Και για του λόγου το αληθές, το δημοσίευμα θέλει τους ανθρώπους του καναλιού να αναβαθμίζουν τη Χριστίνα και από απλή παρουσιάστρια την κάνουν υπεύθυνη των ενημερωτικών εκπομπών του Star.

Μάλιστα, τα πλάνα έχουν ανακοινωθεί τηλεφωνικά στην ίδια, η οποία τα είδε με πολύ καλό μάτι, αφού η προοπτική να περάσει πίσω από τις κάμερες, σε επιτελικό ρόλο, την ενδιέφερε. Κι εδώ έρχεται το ωραίο της προαγωγής, αφού η Λαμπίρη ως υπεύθυνη ενημερωτικών εκπομπών, σημαίνει ότι θα έχει από κάτω της την Τατιάνα Στεφανίδου, αλλά και την Ελεονωρα Μελέτη. Ω ναι. Θα είναι το νέο τους «αφεντικό», αφού τα θέματα για τις εκπομπές τους θα πρέπει να παίρνουν την έγκριση της υπεύθυνης, δηλαδή της Λαμπίρη.

Κι έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πώς θα κυλήσει η συνεργασία των τριών γυναικών, που μέχρι τον περασμένο Ιούνιο ήταν τα τρία δυνατά χαρτιά του Star, ενώ οι φήμες τις ήθελαν να μην είναι και τόσο… κολλητές. Η σχέση της Λαμπίρη με την Στεφανίδου έχει μεγάλο παρελθόν. Η πρώτη κάποτε ήταν αρχισυντάκτρια της, μετά έγινε «οχτρός», αφού ξεκίνησε να παρουσιάζει εκπομπές ανάλογου ύφους με τις δικές της και τα τελευταία δύο χρόνια οι σχέσεις τους αποκαταστάθηκαν. Αλλά να πώς τα φέρνει η ζωή που κύκλους κάνει και η πάλαι ποτέ αρχισυντάκτρια της Τάτι θα είναι το νέο της… αφεντικό!

Με την Ελεονωρα δεν είναι τόσο spicy η ιστορία τους, αλλά από πέρυσι τα δημοσιεύματα δε σταμάτησαν να λένε ότι οι δύο κυρίες δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις. Αιτία; Η τράμπα στις ζώνες, την οποία ούτε η μία ούτε η άλλη επιθυμούσε. Ειδικά, φέτος στις αρχές καλοκαιριού όλοι έστελναν την Μελέτη στη θέση της Λαμπίρη με την Ελεονώρα να διαψεύδει τα σενάρια μέσω Twitter.

womenonly.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: