Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Υποκλοπές: Ποινική δίωξη και για κατασκοπία !

Ποινική δίωξη κατά παντός υπευθύνου, για το κακούργημα της κατασκοπίας, αναμένεται να ασκήσει από τη Δευτέρα η Εισαγγελία Εφετών, ύστερα από τα νέα στοιχεία που προέκυψαν από τη διερεύνηση του σκανδάλου των υποκλοπών.

Από την εισαγγελική έρευνα, που θα ολοκληρωθεί το Σεπτέμβριο, προέκυψαν ενδείξεις ότι στην υπόθεση εμπλέκονται υπάλληλοι της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα.

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον για την εξέλιξη της υπόθεση όπως επίσης και το ερώτημα για το πόσο "ψηλά" μπορεί να φτάσει...

Σύμφωνα με δικαστικές πηγές, στην υπόθεση εμπλέκονται περισσότερα από ένα πρόσωπα. Η ταυτοποίηση των υπόπτων και η προσωποποίηση των κατηγοριών αναμένεται να γίνει μέσω της διαδικασίας της προανάκρισης.

Ωστόσο, η έρευνα σκοντάφτει μέχρι στιγμής στην άρνηση της αμερικανικής κυβέρνησης να συνεργαστεί με τις δικαστικές αρχές.

Η πρεσβεία των ΗΠΑ δεν έχει απαντήσει σε κανένα αίτημα δικαστικής συνδρομής που υπέβαλε ο Ελληνας εισαγγελέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: