Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Υποβιβάστηκε για τα στημένα η Ηλιούπολη

H Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή αποφάσισε τον υποβιασμό της Ηλιούπολης στην τρίτη κατηγορία για την υπόθεση των στημένων, επέβαλε συνολικά προστίμο στην ΠΑΕ ύψους 225.000 ευρώ, ενώ ο Γιώργος Τσακογιάννης (ΦΩΤΟ)  αποκλείστηκε από κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα εφ' όρου ζωής και του επιβλήθηκε πρόστιμο 90.000 ευρώ!

Στον Νίκο Χάλκο επιβλήθηκε η ίδια ποινή με τον Τσακογιάννη και πρόστιμο 45.000 ευρώ, ενώ στον προπονητή Νίκο Παντέλη και τον ποδοσφαιριστή Μιχάλη Νικολόπουλο επιβλήθηκε διετής αποκλεισμός από κάθε αθλητική δραστηριότητα. Ο Εθνικός Αστέρας απαλλάχθηκε από κάθε κατηγορία

Τα Τρίκαλα αποβλήθηκαν από το... περασμένο πρωτάθλημα, όμως για ακόμη μία φορά δεν είναι ξεκάθαρο αν υποβιβάζονται στην τρίτη κατηγορία, καθώς η απόφαση είναι... διφορούμενη!

Από εκεί και πέρα, και η Κόρινθος γνώρισε τον υποβιβασμό στην τέταρτη κατηγορία για δυσφήμιση του αθλήματος και πλαστογραφία κατ' εξακολούθηση.

Τέλος, η Δόξα Δράμας απαλλάχθηκε από κάθε πειθαρχική ποινή για το γεγονός ότι δεν τελέστηκαν οι αναμετρήσεις με ΟΦΗ και Λεβαδειακό με δική της υπαιτιότητα, κατοχυρώνοντας και τυπικά τους αγώνες στους αντιπάλους της με 3-0.

Όλες οι ποινές είναι εφέσιμες, δικαίωμα που αναμένεται να εξασκήσουν όλες οι ομάδες...

Δεν υπάρχουν σχόλια: