Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2011

Στα «μαχαίρια» Κολέτσα-Παπαδάκη για τα "μάτια" του Βέρτη


Μία μεγάλη κόντρα έχει ξεσπάσει αυτές τις ημέρες, σύμφωνα με πληροφορίες του controltv, ανάμεσα στη Χριστίνα Κολέτσα και τη Χριστίνα Παπαδάκη. Τι ακριβώς συμβαίνει; Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
Ο Νίκος Βέρτης είχε επιλέξει σαν δεύτερο όνομα στο σχήμα του τη Χριστίνα Κολέτσα. Όμως στις συζητήσεις που έκαναν, η Κολέτσα είχε τρελές απαιτήσεις και ο τραγουδιστής άλλαξε γνώμη και πήρε τη Χριστίνα Παπαδάκη. Μάλιστα, της έδωσε μεγαλύτερο πρόγραμμα από αυτό που ζητούσε η Κολέτσα. Έτσι, μία νέα κόντρα ξεκίνησε στη showbiz!
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο κέντρο που θα εμφανίζονται το φετινό χειμώνα ο Νίκος Βέρτης και η Χριστίνα Παπαδάκη, οι πρόβες είναι εντατικές για να κερδίζουν το χαμένο χρόνο μετά την αλλαγή σχεδίων. Έτσι, ο τραγουδιστής έδωσε εντολή σε όλους τους υπαλλήλους του μαγαζιού να φροντίζουν τη Παπαδάκη και να τη βοηθήσουν σε ό,τι χρειαστεί.
Άλλωστε είναι γνωστό ότι ο Νίκος Βέρτης είναι ένας σωστός επαγγελματίας και θέλει όλα να είναι τέλεια οργανωμένα. Γι’ αυτό τον λόγο βρήκε μέχρι και το στυλίστα της τραγουδίστριας για να τις δώσει τις πιο εντυπωσιακές δημιουργίες για τις εμφανίσεις της στη πίστα.
Η Κολέτσα πάντως μιλώντας στο Star δήλωσε πως δεν είχε μεγάλες απαιτήσεις και πως διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον Βέρτη και μπορεί να συνεργαστούν στο μέλλον...
news-piper.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια: