Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο, 27 Αυγούστου 2011

Μ. Κορινθίου: Το σοβαρό ατύχημά της και το... σοκ των συναδέλφων της!

Το σοβαρό ατύχημα της ηθοποιού που προκάλεσε σοκ σε όσους το είδαν να συμβαίνει, αποκαλύπτει η Espresso. Έγινε κατά τη διάρκεια της πρόβας της για τον ρόλο της ως "Εσμεράλδα"!

Σε μία από τις φιγούρες η Μαρία Κορίνθιου πάτησε την άκρη της φούστας, με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία της, να πέσει στη σκηνή και να χτυπήσει πολύ άσχημα στο πιγούνι, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των συναδέλφων της.

Βλέποντας οι υπόλοιποι ηθοποιοί τη Μαρία με αίματα στο πρόσωπο, τη μετέφεραν αμέσως σε ιδιωτική κλινική, όπου της έκαναν ράμματα.

Οι πρόβες την επομένη συνεχίστηκαν κανονικά, αφού ο χρόνος πιέζει και στις αρχές Οκτωβρίου πρέπει να είναι όλα έτοιμα για την πρεμιέρα της παράστασης.

Εκτός από το θεατρικό έργο, η ηθοποιός στα τέλη Οκτωβρίου θα ξεκινήσει γυρίσματα για μια νέα ταινία, το σενάριο της οποίας υπογράφει ο σύζυγός της Γιάννης Αϊβάζης, ο οποίος και θα πρωταγωνιστεί. Για πρώτη φορά οι δυο τους θα δουλέψουν μαζί και όπως στη ζωή, έτσι και στη μεγάλη οθόνη οι ρόλοι τούς θέλουν και πάλι ζευγάρι

Δεν υπάρχουν σχόλια: