Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Δύο νεαροί εξαπατούσαν ηλικιωμένους σε Ξάνθη, Ροδόπη και Έβρο

Δυο άντρες, ηλικίας 26 και 34 ετών, συνέλαβαν χθες, αστυνομικοί του τμήματος ασφαλείας της αστυνομικής διεύθυνσης Ξάνθης, με την κατηγορία ότι είχαν συστήσει ομάδα που ενεργούσε συστηματικά με σκοπό τη διάπραξη απατών σε βάρος ηλικιωμένων ατόμων στις περιφερειακές ενότητες Ξάνθης, Ροδόπης και Έβρου. 

Από την αστυνομική έρευνα που πραγματοποιήθηκε, προέκυψε ότι οι δυο άντρες, από τις 4 Αυγούστου, εξαπάτησαν πέντε ηλικιωμένες γυναίκες.

Οι δύο δράστες επισκέπτονταν τις ηλικιωμένες γυναίκες στα σπίτια τους και προφασιζόμενοι οφειλές συγγενικών τους προσώπων, προσπαθούσαν να αποσπάσουν από αυτές, διάφορα χρηματικά ποσά. Μόνο στις τρεις από τις πέντε περιπτώσεις κατάφεραν να αποσπάσουν χρηματικά ποσά. Η λεία της εγκληματικής οργάνωσης ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 16.650 ευρώ.

Κατά τη σύλληψή τους στην κατοχή των δυο δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα και 3.210 ευρώ.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: