Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Ανανέωσε με τη Red Bull ο Γουέμπερ

Mark Webber at the 2008 Canadian Grand Prix.Image via Wikipedia Και τη νέα σεζόν ο παγκόσμιος πρωταθλητής, Μαρκ Γουέμπερ θα αγωνίζεται με τα χρώματα των "κόκκινων ταύρων" της Red Bull.

"Θέλω να συνεχίζω να αγωνίζομαι στο πιο υψηλό επίπεδο της Φόρμουλα 1, έτσι ήταν πολύ καλό να παραμείνω στη Red Bull για ακόμη ένα χρόνο. Τα κίνητρα μου για να πετυχαίνω καλύτερα αποτελέσματα για μένα, αλλά και για την ομάδα είναι ακόμη πολλά. Τα προηγούμενα πέντε χρόνια έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά και έχουμε αποδείξει πως μπορούμε να φτιάξουμε ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο. Είμαι έτοιμος να «αγγίζω» τα όρια σε κάθε γκραν πρι του 201", δήλωσε ο πιλότος.

"Όταν καθίσαμε και αρχίσαμε να μιλάμε για το 2012, ήταν προφανές πως θα συμφωνούσαμε για την επέκταση. Ο Μαρκ ξέρει καλά την ομάδα, καθώς είναι μαζί μας από το 2007. Το δίδυμο Γουέμπερ- Φέτελ είναι πολύ δυνατό, πιέζουν ο ένας τον άλλον και θέλουμε να το διατηρήσουμε για τέταρτη χρονιά", δήλωσε ο επικεφαλής της ομάδας, Χόρνερ.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: