Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Αυτοκτόνησε 60χρονος στο Σχοινιά


Νεκρός εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή «ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ» στο Σχοινιά Μαραθώνα Αττικής, ένας 60χρονος άνδρας, ο οποίος βρισκόταν σε βάθος θαλάσσης 3 έως 5 μέτρων, σε όρθια θέση έχοντας σχοινί δεμένο περιμετρικά της μέσης του, το άκρο του οποίου ήταν δεμένο σε ογκώδη πέτρα.

Μετά την ανάσυρσή του, από στελέχη της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και τη συνδρομή ιδιωτικού σκάφους, μεταφέρθηκε στο λιμάνι της Ραφήνας απ’όπου παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Σπάτων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ραφήνας εντόπισαν σταθμευμένο κοντά στην κρημνώδη ακτή το Ι.Χ.Ε. όχημα του 60χρονου, στο οποίο βρέθηκε σημείωμα.

Η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Νεκροτομείο Αθηνών για νεκροψία-νεκροτομή από το Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας.

zougla.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: