Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Angelina Jolie: «πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι»


Το άγριο ερωτικό παρελθόν της Angelina Jolie το γνωρίζουμε όλοι πάνω-κάτω. 

Η διάσημη σταρ του Hollywood εκτός από την ομορφιά και το υποκριτικό της ταλέντο, έχει γίνει γνωστή και για κάτι άλλο. 

Τις μαζοχιστικές της τάσεις αλλά και τις kinky αφηγήσεις από την σεξουαλική της ζωή, που κατά καιρούς έχουν διαρρεύσει στα Μ.Μ.Ε, σύμφωνα με τη Daily Mail.
Πιστεύαμε όμως πως μετά την σχέση της με τον Brad Pitt και το πέρασμα των χρόνων, η 36χρονη ηθοποιός είχε… «ηρεμήσει» λιγάκι. Αλλά... «πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι» δεν λένε; Ε, κάτι τέτοιο λογικά πρέπει να συμβαίνει και με την Αngelina που εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του Brad «Moneyball» στο 36ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Τορόντο, με ένα άκρως «kinky» τσαντάκι, που άναψε φωτιές.
Για ποιο λόγο; Επειδή το εν λόγω clutch αντί για χερούλι, είχε μια… χειροπέδα η οποία έδενε στον καρπό της Angelina. Oμολογουμένως πάντως εντυπωσιακό και… «ιδιαίτερο» το τσαντάκι γνωστού οίκου, που σε χρυσή απόχρωση έκανε την απόλυτη αντίθεση με την μαύρη σατέν τουαλέτα που επέλεξε να φορέσει η 36χρονη ηθοποιός.

http://www.mychannel.gr/

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: