Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2011

Η νεολαία διαβάζει -ακόμα- εφημερίδες!

Τις εφημερίδες εκείνες που κατορθώνουν, σε παγκόσμιο επίπεδο, να προσελκύουν νεανικό κοινό μέσα σε μια ψηφιακή εποχή, επιβραβεύει η WAN-IFRA
 
Τη δυνατότητα να προσελκύουν νεανικό κοινό, έχουν ακόμα οι εφημερίδες ανά τον κόσμο, γεγονός που αποδεικνύουν και τα βραβεία WAN-IFRA για τα έντυπα εκείνα, τα οποία προχωρούν σε πρωτοβουλίες για να "θέλξουν" τις νέες γενιές αναγνωστών. 

Συνολικά, τη φετινή χρονιά θα απονεμηθούν 24 World Young Reader Prize, που καλύπτουν ευρεία κλίμακα χωρών και πολιτισμών. Το βραβείο World Young Reader Newspaper of the Year θα παραλάβει η Jawa Pos από την Ινδονησία για την τρισέλιδη έκδοση με τίτλο "DetEksi" που μετράει ήδη 11 χρόνια ζωής. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία συνδυάζει ειδήσεις, συνεντεύξεις με εντυπωσιακή στρατηγική marketing και προσελκύει περισσότερους από 5.000 μαθητές. Παράλληλα, διοργανώνει ποικίλες σχολικές, αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις.    

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: