Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2011

Ε. Μελέτη: Η ανησυχία του πατέρα της και οι πρόβες της εκπομπής!


Λίγο μετά το τέλος των καλοκαιρινών διακοπών της, η Ελεονώρα Μελέτη επιστρέφει δυναμικά στο πλατώ της “Πρωινής Μελέτη” και κάνει την πρώτη πρόβα για την εκπομπή. Η ίδια, μάλιστα, ανέβασε μια φωτογραφία στο twitter της, από την ώρα της πρόβας.
 
Η εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα στις 12 Σεπτεμβρίου στο Star και μαζί με τους συνεργάτες της η ελεονώρα επέστρεψε στα παλιά της λημέρια. Η γνωστή παρουσιάστρια ανέβασε στο twitter της μια φωτογραφία και έγραψε: “Σαν να μην πέρασε μία μέρα”.
 
Λίγο νωρίτερα, είχε βρεθεί στο στούντιο της ραδιοφωνικής της εκπομπής στο δρόμο FM, όπου αναφέρθηκε στην ανησυχία του πατέρα της για το πότε θα την δει νυφούλα.
 
Με αφορμή μία έρευνα που αναφέρει πως εκείνες που προτιμούν ως κατοικίδιο τις γάτες από τους σκύλους “μένουν γεροντοκόρες”, παραδέχθηκε πως έχει ένα σκύλο και τρεις γάτες και κάποιες ακόμα που τις φροντίζει και τις ταΐζει εκτός σπιτιού.
 
Ακόμη, η ίδια εξομολογήθηκε τι λέει ο πατέρα της όσον αφορά το κεφάλαιο γάμος: «“Σου έχω ήδη φυλάξει ένα ράφι”, μου έχει πει ο μπαμπάς μου. Εντάξει έχω και τις γάτες... “Η ανησυχία μου είναι αν θα προλάβω να σε δω νύφη”».

Δεν υπάρχουν σχόλια: