Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Η κακή μέρα από το ...μαλλί φαίνεται


Ξυπνάς- κατάκοπη από το ξενύχτι της προηγούμενης μέρας- και λίγο πριν χτυπήσεις το πόδι σου στο τραπεζάκι καθώς τρέχεις να πας στο μπάνιο- γιατί εννοείται έχεις αργήσει για δουλειά- συνειδητοποιείς ότι
η μέρα σήμερα είναι πιο σημαντική από τις άλλες. Ραντεβού μετά τη δουλειά και σύσκεψη στη δουλειά. Και τότε, πάνω στον πανικό, βλέπεις τη φάτσα σου στον καθρέφτη. Οκ τρομάζεις αλλά δεν προλαβαίνεις να κάνεις και πολλά- είναι και μακρυά ο πλαστικός- με τα μαλλιά όμως τι γίνεται;

Εδώ έρχονται οι ειδικοί να σε συμβουλεύσουν. Γράψε 5 γρήγορους τρόπους που μπορούν και να σου σώσουν τη μέρα από τον εξευτελισμό και να σε κάνουν να φαίνεσαι ....χτενισμένη.

1. Πιάσε τα μαλλιά κοτσίδα. Έτσι και στα μάτια δεν θα σου μπουν και θα φαίνονται χτενισμένα και καθαρά.

2. Διόρθωσέ τα όσο μπορείς με διάφορα προϊόντα (κερί, λακ κ.λ.π.) χωρίς να το παρακάνεις όμως.

3. Γρήγορα βάλε ζεστά ρολά. Θα κάνουν γρήγορη και καλή δουλειά.

4. Βάλε μία στέκα, ένα τσιμπιδάκι, ή τουλάχιστον αυτοδημιούργησε με αξεσουάρ.

5. Εάν έχεις φτάσει σε αυτό το σημείο και τίποτα δεν βοηθάει, είσαι πραγματικά απελπισμένη. Πριν πιάσεις το ψαλίδι λοιπόν, δοκίμασε να βάλεις ένα καπέλο. Και εντύπωση θα κάνεις, και στυλ θα έχεις και κανείς δεν θα καταλάβει τον πανικό που έχεις ζήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: